Kaikki lähtee katosta

Off

Ehjän ja vesitiiviin katon merkitys kiinteistölle on ehdottoman tärkeä. Suomessa katto joutuu vuoden aikana kestämään kuumaa, kylmää ja märkää. Sulamis- ja sadeveden ohjaaminen hallitusti katolta alas sadevesijärjestelmää pitkin maahan auttaa pitämään kiinteistön kunnossa.

Myyntityö lähtee aina asiakkaan tarpeesta ja siitä, että kartoitettuun ongelmaan löytyy ratkaisu Peltikkaan tuoteperheestä.

Vanhojen talojen kattoihin liittyy aina haasteita. Katselmuksen ja suosituksen kautta asiakas löytää itselleen sopivan vaihtoehdon, jolla katossa oleva vuoto paikallistetaan ja korjataan. Aina vuotokohtaa ei ole helppo paikallistaa, mutta perusteellisella tutkimuksella ongelma löytyy ja se dokumentoidaan.

Arviointikäynnillä kiinnitetään huomiota myös turvallisuuteen, joka ei yleensä vanhoilla katoilla ole kunnossa. Laki velvoittaa kiinteistön omistajaa huolehtimaan turvallisuudesta katon huoltotöiden ja nuohouksen yhteydessä, ja siksi sen täytyy olla kunnossa. Myös lumiesteet turvallisuuden lisäämiseksi ovat kiinteistö omistajan vastuualuetta.

peltikascom