Katon käyttöikää voidaan jatkaa paikkaamalla

Off

Vesikattoja voidaan vuotokohdista korjata myös paikkaamalla. Tiivistysmassa voidaan laittaa myös vuodenajasta riippumatta, koska talvikäyttöön on olemassa siihen erikseen suunniteltu tuote. Talvella tarve voi tulla nopeasti ajankohtaiseksi, jos lumia pudottaessa kattoon on esimerkiksi jäätä hakatessa tullut reikä.

Tiivistämisen tarve voi vanhoilla katoilla tulla eteen myös katon iän vuoksi ja sillä saadaan katolle lisää aikaa ennen koko katon vaihtamista.

Paikkaaminen on nopeaa ja se on vesitiivis heti. Sekä talvi- että kesätuotteessa on kuitua, joka tekee paikasta pitävän. Kuidun avulla paikka on joustava ja se kestää katon lämmön vaihtelut. Talvi- ja kesätuotteen ero on sen asentamisessa. Kesätuotteessa puhdistuksen jälkeen pintaan laitetaan ensin primer, ja paikka vahvistetaan kuitukankaalla. Valmis kuivunut paikka voidaan maalata katon väriseksi. Kohteesta riippuen paikka on vesitiivis 4-40 vuotta.

peltikascom