Laatu on ykkösasia

Off

Peltikkaan kaikki toiminta pohjautuu laatuun. Tavoitteesta kertoo vuonna 2018 hankittu ISO 9001 laadunvalvontajärjestelmä. Se määrittelee kaikkea tekemistä ja on yrityksen ja työntekijöiden ohjekirja, johon on prosessoitu kaikki yrityksessä tapahtuvat toiminnot. Ohjeistuksesta löytyy toimintaohjeet pellin vastaanottamisesta laskutukseen asti.

Laatu kertoo myös yrityksen uskottavuudesta. Hyvin tehdyn työn laadukas lopputulos on markkinoinnin vahvin väline. Viidakkorummun voimaa ei voi aliarvioida ja siksi tavoitteena on tehdä jokaisesta projektista niin hyvä kuin mahdollista, olipa kohde iso tai pieni. Peltikkaalla uskotaan, että asiat pitää tehdä niin, että ne kestävät arvostelun. Mahdolliset reklamaatiot hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Peltikas pyrkii erottumaan kilpailijoista olemalla paras hinta-laatusuhteessa. Tavoitteena on tarjota asiakkaalle enemmän laatua samalla rahalla. Tarkoitus ei ole olla kaikista halvin. Laatuun kuuluu hyvin tehty työ, mutta myös hyvät, markkinoiden parhaat tuotteet, joilla on takuu. Myös tehdylle työlle annetaan takuu.

peltikascom