Pintakäsittelyllä katolle lisää käyttöikää

Off

Vesikatteen pinnoitukseen on olemassa erilaisia menetelmiä, jotka soveltuvat tiili-, pelti- tai huopakatoille.

Yleisin vaihtoehto pinnoittaa peltikate on huoltomaalaus. Asiantuntija arvioi, onko vanha tiili- pelti- tai mineriittikatto vielä maalauskelpoinen. Huolellisen puhdistuksen ja maalauksen jälkeen katto saadaan näyttämään lähes uudelta ja sen elinikään saadaan lisää jopa kymmeniä vuosia.

Vesikatteen Arctic-pinnoite tekee kattoon silikonimaisen pinnan, joka hylkii vettä. Käsittely jatkaa vesikatteen käyttöikää jopa kymmeniä vuosia.

Peltikas Ky tekee myös lumenpudotuksia ja kourujen puhdistuksia myös haastaviin kohteisiin henkilönostimen avulla. Lumenpudotukseen voidaan tarvittaessa sisällyttää myös pudotetun lumen pois kuljettaminen. Turvallisuuden ja lisävaurioiden välttämiseksi lumen pudottaminen kannattaa jättää ammattilaisen hoidettavaksi.

peltikascom