Tyypillisin työmaa on kokonaisvaltainen kattourakka

Off

Peltikkaalla uskotaan, että asiakas tietää mitä tarvitsee, eikä kattoremontteja kierrellä kauppaamassa ovelta ovelle. Tarve kattoremonttiin lähtee aina asiakkaasta. Remontti vaatii aina kuntokartoituksen, joka tehdään maksuttomalla arviointikäynnillä.

Dokumentoinnin avulla asiakas saa tietoa ongelman laajuudesta ja mahdollisista kosteusvaurioista. Sen avulla asiakkaalle pystytään myös tekemään tarjous korjaamisen vaihtoehdoista ja kustannuksista. Aina kattoa ei tarvitse vaihtaa kokonaan. Joskus paikkauksella voidaan antaa katolle muutama vuosi lisäaikaa.

Tyypillisin korjattava katto on kohteessa, joka on sen ikäinen, että siellä ei ole aluskatetta. Kokonaisvaltaisessa kattourakassa vanha katto puretaan pois tarvittavissa määrin ja katolle laitetaan aluskatteet ja uudet ruoteet ennen uuden kattopellin asentamista.

Lisäksi katolle asennetaan päätypellit ja harjapellit, pellitetään läpiviennit, asennetaan räystäskourut, alastulot, lumiesteet, tikkaat ja hoitotasot. Urakka on kokonaisuus, joka tehdään avaimet käteen -periaatteella.

peltikascom