KATTOREMONTIT

Peltikas tekee kattoremontteja 15 vuoden kokemuksella. Valikoimaamme kuuluvat profiilipeltikatot ja ns. lukkoponttikatot niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteisiinkin. Ota rohkeasti yhteyttä tästä ja pyydä ilmainen katselmus jossa ammattitaitoiset asentajamme kartoittavat kattorakenteidenne kunnon ja määrittelevät korjaustarpeen ja tarvittaessa saatte tarjouksen kattoremontista.

 

JL Tiili on profiililtaan matalin mallistossamme. Matala profiili antaa katosta rauhallisen ja tyynen vaikutelman. JL Tiili sopii erinomaisesti suomalaiseen pientaloon. Muotoilu tekee myös huollon ja puhdistuksen helpoksi. Sinkkikerroksen vahvuus on 350g/m2.

TEKNISET TIEDOT
Vahvuus: 0,50/0,60 mm
Hyötyleveys: 1100 mm
Kokonaiskorkeus: 38 mm
Tiilenmitta: 350 mm
Min/max pituus: 550/10 000 mm
Takuu: 10–20 vuotta
JL Grand pinnoitettuna SSAB:n Prelaq Novalla. Myönnämme sille 50 vuoden teknisen takuun ja 20 vuoden esteettisen takuun.

JL Jalo jäljittelee muotoilultaan perinteistä konesaumakattoa. Se sopii niin rintamamiestaloihin kuin moderneihin kivitaloihin tuoden selkeää muotokieltä rakennusten ilmeeseen. Tämä teräskate soveltuu myös loiville kattokaltevuuksille sekä haastaviinkiin kohteisiin. Sen kiinnitysruuvit jäävät piiloon pystysauman alle. Lisäksi mallin esitaitettu räystäsreuna luo yhtenäisen ja laadukkaan lopputuloksen. Asennus on helppoa ja nopeaa. Saatavana myös jäykisteurilla. Sinkkikerroksen vahvuus on 350g/m2.

TEKNISET TIEDOT
Vahvuus: 0,60 mm
Hyötyleveys: 480 mm
Kokonaiskorkeus: 32 mm
Min/max pituus: 1500/12 000 mm
Takuu: 20 vuotta
JL Jalo on SSAB:n Prelaq Nova pinnoitteella. Myönnämme sille 50 vuoden teknisen takuun ja 20 vuoden esteettisen takuun.