YRITYS

Peltikas on vuonna 2003 perustettu rakennuspeltialan yritys. Toimitilamme sijaitsevat Alavieskassa osoitteessa Rautiontie 42. Käytössämme on 400 m²:n tuotantotilat sekä 150m² varastotilaa.

Peltikas työllistää 4-8 työntekijää ja teemme vuosittain n. 600 kohdetta valmiiksi, lähinnä Alavieskassa ja sen ympäristökunnissa.

Valikoimaamme kuuluvat mm. kokonaisvaltaiset kattoremontit, kattoturvatuotteet (lumiesteet, hoitotasot, tikkaat yms.) sekä mittatilaustyönä valmistettavat rakennuspeltituotteet, sadevesijärjestelmät sekä peltikattojen maalaus ja tiilikattojen pesu- ja pinnoituspalvelut. Meiltä löytyy myös pikalukolliset, kokonaan avautuvat savupiipun katteet, jotka mahdollistavat savupiipun esteettömän nuohouksen. Teemme myös hormisaneerauksia liukuvalumenetelmällä sekä sisäpiippuja happoteräsputkesta. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat puutarha-aidat elementteinä sekä paloturvalliset tuhka-astiat.

Talvisin Peltikas tarjoaa lumen pudotuksia sekä ilmastoinnin puhdistus- mittaus- ja säätöpalveluita niin omakotitalouksiin, kuin rivi- ja kerrostaloihinkin sekä liike- ja teollisuustiloihin.